MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA NUTQNING RIVOJLANISHI - Norboyeva, Odina (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Sog‘lom bolalarni tarbiyalash masalasiga yurtimizda asosiy e’tibor qaratilgan bola psixik taraqqiyotidagi bilish jarayonidagi nutqning rivojlanishiga bog‘liq masalarlarga diqqat e’tibor qaratiladi.