AVTOMOBILLARDA YUKLARNI TASHISHDA SAMARADORLIKNI OSHIRISH - Yusupov, Akbar Eshquvvatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Yuklarni tashish ularni o‘z vaqtida istimolchilarga etkazib berish uning unumdorligini oshirish bugungi kunning dolzarb masalalardan biridir.Shuning uchun yuklarni tashishda ko‘proq tirkamalardan foydalanilsa maqsadga muvofiq bo‘lar edi.