XORIJIY INVESTITSIYALARNI JALB QILISH VA O‘ZBEKISTONNING INVESTITSIYA JOZIBADORLIGINI OSHIRISH BO‘YICHA CHORA-TADBIRLAR - Jabborova, Z.M; Primqulova, Z.F. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida Iqtisodiyotni rivojlantirishda xorijiy investitsiyalarni jalb qilish orqali, shuning bilan birga hozirgi paytda investitsiya jozibadorligini oshirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.