USLUB VA USLUBSHUNOSLIK - Yuldasheva , Nozima; Bobaxanova, Dilorom Axmatxanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Uslub va uslubshunoslik muammosiga hamma davr tilshunosligi dolzarb mavzu sifatida qaragan. Ayniqsa bugungi kunda ham ushbu mavzuga e’tibor har qachongidan ham muhim. Ushbu maqolada uslubning o‘ziga xosligi va uning boshqa tilshunoslik bilan bog‘liq jihatlari haqida so‘z yuritiladi.