YOSH VOLEYBOLCHILARNI SAKROVCHANLIK VA SAKRASH CHIDAMKORLIGI XUSUSIYATLARINI PEDAGOGIK AHAMIYATI - Raximova, Gulmira (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada jismoniy tarbiya mashg‘ulotlari jarayonida va sport faoliyati davomida yosh voleybolchilarning sakrovchanlik va sakrash chidamkorligining ahamiyati va o‘rni, hozirgi paytdagi ahvoli, kelajak istiqbollari va muammolarini o‘rganish bo‘yicha o‘tkazilgan pedagogik tajriba natijalari bayon qilingan.