VOLEYBOLCHILARNI PSIXOLOGIK JIHATDAN TAYYORLASH METODIKASI - Raximova , Gulmira (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu tezisda valeybolchilarni psixologik jihatdan tayyorlash uslublari, predmetlari va metodikalari o‘rganiladi.