НОГИРОНЛИГИ БЎЛГАН ШАХСЛАРНИ ИЖТИМОИЙ ҲАЁТГА ВА МЕҲНАТГА ҚАЙТАРИШ - Ханапияев, Умарали Баратович; Базаров, Икром Махмудович (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мехнат қилиш қобилиятини текширишда харакат паталогик жараённинг оғирлиги, унинг хусусиятлари ва характери, балки бузилган функцияларнинг компенсацияланиш даражасини хам баҳолаш керак.