MAQSUD SHAYXZODA SHE’RLARIDA-BADIIY TERANLIK - Yo‘ldosheva , Farangiz Sayfiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek va ozarboyjon xalqining suyukli dilbandi shoir Maqsud Shayxzodaning “She’r chin go‘zallik singlisi ekan” she’rida mubolag‘a san’atining qay darajada nafis qo‘llanilishi va o‘quvchini o‘ziga qay tariqa jalb eta olishi haqida atroflicha fikr yuritamiz.