IMKONIYATI CHEKLANGAN SHAXSLARGA G‘AMXO‘RLIK MASALASI TARIXIY TALQINDA - Shamsiyeva, M.X. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan shaxslarga g‘amxo‘rlik qilish ma’naviy qadriyatlarimizning tarkibiy va ajralmas qismiga aylanib ketganligi tarixiy yondashuv asosida yoritilgan.