BASKETBOL O‘YINIDA HARAKAT FAOLIYATINING XUSUSIYATLARI - Siddikov , F.Z (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada yosh basketbolchilarning mashg‘ulot jarayoniga maxsus jismoniy va texnik tayyorgarligini ishlab chiqish rejasini amalga oshirish bo‘yicha eksperimental materiallar keltirilgan.