OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM SIFATINI BAHOLASH MEXANIZMLARI - Asadullayeva , Mavluda Asadulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada pedagogik oliy ta’lim muassasalarida ta’lim sifatini baholash mexanizmlari, Baho berishning obyektiv tushunchali tizimi, o‘quvchilar bilan muloqot, Boshqaruvning o‘quvchi o‘zlashtiruvchiligi va o‘quvchi o‘z baholashining ta’lim jarayonida o‘rnini oshirish, o‘quv jarayonining monitoringi va baholash tizimini ishlab chiqish, o‘quvchilarning portfollari haqida ma’lumotlar berilgan.