YENGIL ATLETIKACHILARDA KUCH SIFATINI RIVOJLANTIRISHDA SOVUQ IQLIM SHAROITINI O‘RNI VA AHAMIYATI - Mirzayev , Karim Mamarasul o‘g‘li; Ubaydullayeva , Nozima Abdusharif qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yengil atletikachilarda kuch sifatini rivojlantirishda sovuq iqlim sharoitini o‘rni, sportchilarning kuch sifati va sovuq iqlim sharoitidagi ish faoliyatini yaxshilash yoki mashg‘ulotlar vaqtida jarohatni kamaytirishga qaratilgan takliflar bo‘yicha ma’lumotlar berib o‘tilgan.