КАВСАР ТУРДИЕВА ИЖОДИДАГИ ПРЕЦЕДЕНТ БИРЛИК ХУСУСИДА - Юлдашева , Д.М; Xoлматова , Ё.Б (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мазкур мақолада прецедент бирликлaрнинг лингвoмaдaний бирлик cифaтидa тадқиқ этилиши ҳамда Кавсар Турдиеванинг ижодидаги прецедент бирлик таҳлилга тортилган.