SHOHRUX MIRZONING ALEKSANDR I GA QOʻYGAN TALABI - Asatov , Yunusjon Bekzod o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Temuriyzoda Shohrux Mirzoning uchinchi Ozarbayjon tomon yurishi davomida Gurjiston (Gruziya) hukmdori Aleksandr I bilan xalqaro diplomatik aloqalari tahlil qilinadi.