O‘ZBEKISTON HUDUDIDAGI EKOLOGK MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF QILISH MASALALARI - Nematullayeva , Mehriniso (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada hozirgi kunda Respublikamizdagi ekologik muammolar , havoning keskin ifloslanishi, shaharlarning ifloslanishi, chiqindi muammolari va ekologik madaniyatni oshirish va muammolarni bartaraf qilish uchun chora tadbirlar va takliflar yoritilgan.