QUR’ONDAGI QISSALARNING BAYON ETILISHI, O‘ZIGA XOS JIHATLARI TAHLILI - Hamroqulova, Robiyaxon (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqola islomning muqaddas manbasi Qur’oni karimdagi qissalar haqidagi ma’lumotlarni o‘zida jamlagan va mavzuga doir muallifning tahlil va xulosalarini aks ettirgan. Muallif maqolani yoritishda qissa so‘zining lug‘aviy va istilohiy ma’nolari, Qur’ondagi qissalarning o‘ziga xos jihatlari, badiiy qissalardan farqi, davr e’tiboridan turlari va mavzulariga to‘xtalgan.