VATANNI MADH ETGAN SHOIR! - Yo‘ldosheva, Farangiz Sayfiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada sernafas shoirning vatanni madh etgan she’rlariga chuqur nazar solamiz. Unda qo‘llanilgan badiiy so‘z ustaligining eng nozik jihatlariga o‘z e’tiborimizni qaratamiz. She’rlarida metafora qo‘llash bilan bo‘lgan katta va kichikni birdek o‘ziga rom eta olgan o‘lmas san’at asariga yuzlandik.