AYOLLAR PALTOSI MODA TAHLILI - Homidov, V.O; Asqarova, D.A; Salimjonova, G.S (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ayollar paltosini moda taxlilini qilish va ayollar paltosi moda haqida ma’lumot.