YOSHLAR RUHIYATIGA MA’NAVIY-MA’RIFIY TADBIRLARNING TA’SIRI VA UNING PSIXOLOGIK FENOMENLARI - Xudoynazarova, Nodira Shaydullayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada yoshlarni ruhan tetik va barkamol shaxs sifatida shakllanishida ma’naviy-ma’rifiy tadbirlarning psixologik xususiyatlari hamda psixologiya va manaviyatning uyg‘unligi borasida fikr yuritiladi.