FAVQULODDA VAZIYATLARDA XABAR BERISHDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISH BOʻYICHA JAHON TAJRIBASINI OʻRGANISH - Qurbonov , Bobomurod Yunusovich; Abduvaxitov , Sherzod Ravshan oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada turli xil favqulodda vaziyatlar haqida xabar berish uchun yangi telekommunikatsiya texnik vositalarini (smartfonlarni) ishlab chiqish, joriy etish va ulardan ommaviy foydalanish boʻyicha jahon tajribasini oʻrganish, favqulodda vaziyatlarda ogohlantirish uchun mavjud mobil ilovalarning ishlash tamoyillari, funksionalligi va afzalliklari koʻrib chiqiladi.