ART TERAPIYAGA OID IJOD NAMUNALARI SAQLANADIGAN MUZEY VA KOLLEKSIYALAR - Yulchiyeva , Dilshoda Akramovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada art terapiyaga oid ijod namunalari va ular saqlanadigan muzeylar va kolleksiyalarning saqlanish, yaratilishiga oid ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, ularning jahon hamjamiyatidagi tutgan o‘rni haqida yoritilgan.