MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALAR IJODKORLIK TASSAVURLARINI SHAKILLANTIRISHDA QO‘G‘IRCHOQ TEATRINING AHAMIYATI - Xayriddinova, Parvinabonu Baxtiyor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni badiiy va ijodiy faoliyatda ijodkorligini teart orqali shakillantirish haqida so‘z yuritilgan. Yosh bolalarni yoshligidan ijodkor qilib tarbiyalash bu yo‘lda maktabgacha ta’lim tashkiloti, tarbiyachi hamda ota-onalar hamkorlikda ishlash kerakligi haqida so‘z yuritilgan.