TABIATGA NISBATAN AXLOQIY MUNOSABATLARNING ZAMONAVIY YONDASHUVI - Omonov., B.; Sodiqov, Jahongir (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada, tabiat-jamiyat-inson munosabatlarida ekologik ahloqiy qarashlarning namoyon bo‘lishi, tabiatga nisbatan yangicha yondashuvning tarixiy asoslari, rivojlanish jarayonlari haqida fikr yuritilgan. Shu bilan birga kelajak avlod uchun zaruriy axloqiy bilimlarni yangicha yondashuv bilan tabiat va inson o‘rtasida bog‘liqlik munosabatlari keng yoritib berilgan.