MASHINANI O‘QITISH VA O‘RGANISH USULLARI - Qodirov, Kamoliddin Qodirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada mashinani o‘rganish ilmiy tadqiqot va sanoat sohalarida dolzarb mavzu ekanligi, muntazam ravishda yangi metodologiyalar ishlab chiqilishi, sohaning tezligi va murakkabligi nimalarda namoyon bo‘layotgani haqida batafsil to‘xtalingan va ilmiy asoslar keltirilgan.