O‘ZBEKISTONDA ISSIQLIK ENERGETIKASI KORXONALARI RIVOJLANISHINING TASHKILIY-IQTISODIY XUSUSIYATLARI - Begmullayev , Otabek Irisaliyevich; Soatov , Foziljon Yuldashevish; Irisaliyev , Aybek Otabekovish (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Issiqlik energetikasidagi strategik yo‘nalishlarni qo‘llab-quvvatlash va rag‘batlantirish kelgusida yirik energetika loyihalarini amalga oshirish, barqaror rivojlanish mexanizmlarning tashkiliy va iqtisodiy xususiyatlari ko‘rib chiqilgan.