XORAZM XALQ SOVET RESPUBLIKASINING TASHQI SAVDO ALOQALARIDA RSFSRNING O‘RNI - Boltayev , Izzatbek Xurmatbek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm Xalq Sovet Respublikasining Tashqi savdo aloqalari va RSFSR ning ro‘li haqida va savdo aloqalarining rivojlanishi haqida qisqacha ma’lumot berilgan.