SOVUQ CHINNIDAN AYOLLAR ZARGARLIK BUYUMLARINI TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI - Z.I, Jurayeva; Safarova , M.O (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
mazkur maqolada PVA yelimi va makkajo‘xori kraxmalidan sovuq chinni tayyorlash texnologiyasi, sovuq chinnidan ayollar taqinchog‘i bo‘lmish zirak tayyorlash texnologiyasi hamda sovuq chinnidan qanday buyumlar tyyorlash mumkinligi to‘g‘risida fikr yuritiladi.