O‘ZBEKISTON TERMA JAMOASI A’ZOLARIGA ZAXIRA TAYYORLASH MEXANIZMLARI - Yoqubova , Nurxonbuvi G‘ani qizi; Gafurov , Rovshan Kasimjanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada O‘zbekiston respublikasi sharoitida yuqori malakali sportchilarga zahira tayyorlash mexanizmining huquqiy asoslari, tartiblari va real sharoitlarini solishtirma ma’lumotlari haqida so‘z yuritilgan.