O‘ZBEKISTONDA KICHIK VA O‘RTA BIZNESNI RIVOJLANTIRISH UCHUN YARATILAYOTGAN YANGI IMKONIYATLAR - Bayzakova , Dilbar Fayziyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbеkistonda olib borilayotgan iqtisodiy islohotlar orqali iqtisodiyotning barqaror o‘sishi, kichik va o‘rta biznеsning o‘rni,mamlakatimizda uni rivojlantirish uchun yaratilayotgan yangi imkoniyatlar va davlat tomonidan qo‘lllab quvvatlanishi bayon etilgan