YOSHLARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA BUYUK SARKARDALARNING O‘RNI - Abidjanov, Zafar Xamidjanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
maqola yoshlarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashda buyuk sarkardalarning millat oldidagi xizmatlarini yoritishga bag‘ishlangan.