BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASH TAMOYILLARI - Shukurov , Aktam Sagdullayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
maqola bo‘lajak o‘qituvchilarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalash tamoyillarini o‘rnini yoritishga bag‘ishlangan. Maqolada ta’lim jarayonida ma’naviy-axloqiy tarbiyalash tamoyillari tushunchalarining mazmuni asoslab berilgan.