MAXSUS OPERATSIYADA ZIRHLI TEXNIKALARNING SAMARASI - Kamolov, O.Y (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
maqolada Rossiyaning maxsus operatsiyasida zirhli texnikalardan samarali foydalanish masalalari haqidagi fikrlar yoritilgan.