AFG‘ONISTONDAGI LOKAL URUSH VA QUROLLI TO‘QNASHUVLARDA TEXNIK TA’MINOTNI XUSUSIYATLARI - Kuzibayev, Odiljon Tajibayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Afg‘onistonda sobiq sovet qo‘shinlarining qo‘shilma va harbiy qismlari o‘tkazgan keng ko‘lamli jangovar harakatlarida texnik ta’minot ishlari yoritilib o‘tilgan.