PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMIDA FINLANDIYA TAJRIBASINI QO‘LLASH AFZALLIKLARI - To‘rayev , Ro‘ziboy Norovich; Abilov, Samandar Xolto‘raevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada Finlandiya ta’lim tizimi, uning zamonaviy dunyodagi o‘rni, maktablarda ruchkadan voz kechilgani, ta’limning asosiy tamoyillari, olib borilgan islohotlar va bu islohotlar samarasi to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.