TURIZM SANOATIDA BOZOR SEGMENTATSIYASINI MEYORLASHTIRISHGA QARATILGAN TADBIRLAR - Kulanova, Dana Askarbekovna; Usmanova, Sohiba Soqibaevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Turizm sanoatining barqaror rivojlanishi yuzasidan bugungi kunda mamlakatimizda bir qator ilmiy, madaniy – ma’rifiy loyiha va tadbirlar tashkil etilmoqda, jumladan turizm bozorini segmentlash va marketing strategiyalarini tuzishda barqarorlashtirish yuzasidan salmoqli ishlar amalga oshirilmoqda. Shu o‘rinda Jizzax viloyati Zomin tumani Milliy tabiat bog‘i misolida ham turizm bozoriga kirish jaddallashganinig guvohi bo‘lish mumkin.