OLIY TA’LIM MUASSASALARI O‘QUV JARAYONIDA INTEGRATSIYA MUAMMOLARI - Siddiqova, Sadoqat G‘afforovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari o‘quv jarayonida integratsiya muammolari, ta’lim jarayonining integrativ va funksional xususiyatlari hamda ta’lim muassasasi va ishlab chiqarish korxonalari integratsiyasini va ta’lim sifatini ta’minlash masalalari va imkoniyatlari yoritib berilgan.