QO‘SHMA GAP, UNING TURLARI. BOG‘LANGAN QO‘SHMA GAPLAR, ULARNING TURLARI - Arabboyeva, Mahfuza Akramjonovna; O‘rinboyeva, Mubinabonu Iqboljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada qo‘shma gap va uning turlaridan biri hisoblangan, bog‘langan qo‘shma gaplar va uning turlari atroflicha yoritilgan. Ularning sintaktik matndagi amaliy ahamiyati.