INNOVATSION FAOLIYAT VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYANING ASPEKTLARINING ZAMONAVIY O‘QUV-TARBIYA JARAYONIDAGI O‘RNI - Bozorova , Zuhraxon (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada Ta’lim va tarbiya jarayoni ta’sirchanligining yanada yuksak bo‘lishi o‘qituvchining ilmiy salohiyatiga, yoshlar oldidagi obro‘siga, shaxsiy sifatlariga, ilmiy istе’dodiga, ta’lim sohasidagi tajriba va mahorati hamda o‘quvchi yoki ta’lim oluvchilar bilan o‘rnatilgan do‘stona munosabatiga bog‘liqligi yoritilgan.