BUGUNGI TA’LIM TIZIMIDA RUS TILI FANINI O‘RGANISHNING MUHIMLILIK DARAJASI - Nasullayeva , Madina Tohirovna; Nasulloyeva , Nigina Nurullo qizi; Narziyeva , Noila Nuriddinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada rus tili fanini hozirgi ta’lim tizimida tutgan o‘rni, hamda fanni o‘qitishda qanday usullardan foydalanish kerakligi yoritib o‘tilgan. Bundan tashqari o‘quvchilarda rus tiliga bo‘lgan qiziqishni oshirish va til o‘rganishning oson usullari ham keltirib o‘tilgan.