ELEKTRONIKANING RIVOJLANISHI VA MIKROELEKTRONIKANING HAYOTIMIZDA TUTGAN O‘RNI - G‘iyosova, Gulchiroy Abdumalikovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada elektronika nima ekanligi uning rivojlanishi, unda duch kelingan qiyinchiliklar, shuningdek mikroelektronika va uning hayotimizdagi elektronika haqida yoritilgan. Elektronikaning rivojlanish istiqboli nanoelektronika haqida ham to‘xtalib o‘tilgan.