TA’LIM TIZIMIDA JISMONIY TARBIYA DARSLARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Mardonov , Sur’at Salohiddinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Jismoniy tarbiya ta’limining sifati ta’limiy tamoyillari bilan o‘zaro uzviy bo‘lib, undan yuzaga keladigan samaradorlik (natija, oqibat) jismoniy madaniyat ta’limi jarayonining mashg‘ulotlari sifatini takomillashtirishga ijobiy ta’sir qilishi maqolamizning asosiy mazmunini tashkil etdi. Maqola soha mutaxasislari bo‘lmish aynan bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilari uchun mo‘ljallangan.