TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Umirova , Gulmira Shodiboy qizi; Khurmatov , Behzod (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada, tadbirkorlikni rivojlantirish masalalari hamda motivatsiya omillaridan keng foydalanish zaruriyati haqida ma’lumotlar berilgan.