ERKIN IQTISODIY HUDUDLARNING MAMLAKATIMIZ IQTISODIYOTIDAGI O‘RNI - Obidova , Fеruza Yaxyoеvna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada investitsiya faoliyati bo‘yicha qabul qilingan me’yoriy hujjatlarning qonunchilik bazasini mustahkamlashga ta’siri, investitsiya dasturi, iqtisodiyotga jalb qilingan to‘gridan-to‘gri investitsiyagarni jalb etish amaliyoti tahlili keltirilgan. O‘zbekiston iqtisodiyotini rivojlantirishdagi roli yoritilgan, shuningdek investitsiya muhiti jozibadorligini oshirish va to‘g‘ridan-to‘g‘ri xorijiy investitsiyalar faol jalb qilishga qaratilgan taklif va tavsiyalar shakllantirilgan.