BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INTERFAOL O‘YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Salomatova , Barno Ziyoyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda darslarni tashkil etishda zamonaviy interfaol usullardan foydalanish, ta’lim jarayonida o‘qituvchi va o‘quvchilar hamkorligi, ta’lim-tarbiya masalalari va bugungi yoshlarimizning mustaqil fikrlay olishi uchun o‘quv mashg‘ulotlarini qiziqarli tarzda tashkil etish haqida fikr yuritilgan.