TUPROQQA ISHLOV BERISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Boyqulova , Gulrux Abdullaevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada kombinatsiyalashgan texnikalar bilan ishlov berish orqali traktorlar va qishloq xo‘jalik mashinalarining tuproqqa ko‘rsatadigan salbiy ta’siri, yonilg‘i, mehnat sarfi va boshqa moddiy xarajatlarni kamayishi, ish sifati va unumini ortishi, tuproqqa ishlov berish muddati qisqarishi, unda to‘plangan namning saqlanib qolishiga olib keladi.