СHIZIQLI ALGEBRA ELEMENTLARI MATRITSA VA DETERMINANTLARNI HISOBLASH USULLARI. - Ubaydulloyev , Alisher Nematilloyevich; Odilov, Abdurahim Sobirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolda matritsa va determinantlarni hisoblashning muhim xossalari nazariy o‘rganish hamda ular asosida uning yechish usullari qisqacha tushuntirib o‘tilgan. Maqolaning mazmun matritsa va determinantlarni hisoblashdan iborat. Maqolaning asosiy maqsadi matritsa va determinantlarni yechish asosida uning muhim nazariy xossalarini o‘rganishdan iborat.