FUNKSIONAL TENGLAMA TUSHUNCHASI VA UNI YECHISHNING SODDA USULLARI - Ubaydulloyev , Alisher Nematilloyevich; Saylixonov, Shoxabbos Obidjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolda funksional tenglamalar yechishning muhim xossalari nazariy o‘rganish hamda ular asosida uning yechish usullari qisqacha tushuntirib o‘tilgan. Maqolaning mazmun funksional tenglamalarni soda usullardan foydalanib yechishdan iborat. Maqolaning asosiy maqsadi funksional tenglamalarni turli usullarda yechish asosida uning muhim nazariy xossalarini o‘rganishdan iborat.