MATRITSA USTIDA AMALLAR BAJARISH METODLARI - Hasanov, Behzod Normurot o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada matritsalar ustida amallar bajarish usullari, ta’rif va teoremalar isboti keltirilgan. Shuning bilan birgalikda, matritsaga doir masalalarni yechish metodlari va transponirlash amali xossalari, norma tushunchasi yoritib berilgan.