“BIR MA’NOLILIK VA KO‘P MA’NOLILIK” MAVZUSINI O‘QITISHDA NOAN’ANAVIY USULLAR - Tursunqulova Barno,; D.Abduvaliyeva, (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Mazkur maqolada maktabda “LEKSIKOLOGIYA” bo‘limini o‘qitishda pedagogik texnologiyalarni qo‘llash xususida fikr bildirilgan.