ZABRUS TENEBRIOIDES (GOEZE, 1777) QO‘NG‘IZINING MORFOLOGIYASI VA BIOLOGIYASI - Tursunova, Dilshodaxon To‘lqinjon qizi; Muxtorjonova , Fotimajon Muzaffarjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur tezisda vizildog‘ qong‘izlarning qisqacha tavsifi, Zabrus tenebrioides qo‘ng‘izining morfologiyasi va biologiyasi haqida ma’lumotlar berilgan.